Zoeken
  • willembisseling

Media over Vader op komst

Bijgewerkt: 2 sep 2019

7 juni 2019: Lunchinterview door Rinskje Koelewijn in NRC Handelsblad met foto's van Frank Ruiter.

15 juni 2019: Op de site van RTL Nieuws verscheen dit artikel naar aanleiding van Vaderdag.


16 juni 2019: Journalist Gerard Jansen las mijn boek en filterde er voor Algemeen Dagblad de vijf belangrijkste tips uit voor aanstaande vaders.


19 juni 2019: Tijdens het Radio 1-journaal in gesprek met Jurgen van den Berg over 'Vader op komst'. Luister het fragment hier terug.


19 juni 2019: ook gewoon te vinden in de krant van mijn geboortedorp. Ziehier een interview in het Boxmeers Weekblad.


22 juni 2019: Jeroen Vullings recenseerde 'Vader op komst' bij Max Nieuwsweekend op Radio 1. Hij concludeerde: 'Ik zou een beter voorbereide vader zijn geweest. (...) Het is gewoon handig dat zo'n boek er is.' En 'het is nog leuk geschreven ook.'


5 juli 2019: Een korte doch lovende recensie in de Volkskrant! “Vader op komst beschrijft de opmaat naar het Uur U op prettige toon. Onwetende pre-vaders kunnen zich laven aan Bisselings ervaringen, die geen onderwerp lijkt vergeten.”


31 augustus 2019: Wederom een mooie recensie in de Volkskrant. Deze keer over het luisterboek van 'Vader op Komst'. Hugo Blom schrijft: 'hij heeft een prettige stem en zijn proza laat zich makkelijk voorlezen. Het duurt maar 5,5 uur en daar heb je dan wel minstens 25 jaar plezier van'


72 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven